Bel me terug

Direct een inkoper aan de lijn over het verkopen en ophalen van uw (sloop)auto?

bel-me-terug-1Als u het Bel me terug formulier invult, bellen wij u zo snel mogelijk terug.
U geeft ons dan de gegevens van uw auto door, zoals merk, type en kenteken, en krijgt een bod op uw auto.

Bel me terug tijdstippen

  • Verstuurt u het Bel me terug formulier voor 22.00 uur? Dan proberen wij u vandaag nog terug te bellen.
  • Verstuurt u het Bel me terug formulier na 22.00 uur? Dan bellen we u de eerstvolgende werkdag.

Wij zijn u graag van dienst.

Gratis uw auto ophalen, en contante uitbetaling van het afgesproken bedrag

Naast een correcte werkwijze en afhandeling garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Meestal ontvangt u zelfs een vergoeding voor uw auto, afhankelijk van de staat van uw (sloopauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd.

Verstuur het Bel me terug formulier en u weet snel meer!